j Marlowe (2022) Film online subtitrat
Marlowe (2022)
Evaluare:
Acordă o notă!
5.8 IMDB Rating 3,364 Vizionări

Marlowe (2022)

Filmul “Marlowe” are loc în Bay City, în timpul sfârșitului anilor 1930, o perioadă în care țara se zvârcolea încă din cauza efectelor Marii Crize Economice. Povestea urmărește un detectiv numit Marlowe, care trece printr-o perioadă dificilă în viața sa și se luptă să facă față cheltuielilor. El primește o slujbă de la o moștenitoare bogată, care îl angajează să-l găsească pe fostul ei iubit.

Marlowe este un detectiv clasic de tip noir, un om care a văzut partea întunecată a vieții și nu se teme să-și murdărească mâinile în căutarea adevărului. El preia slujba și începe investigația, pătrunzând în partea întunecată a orașului Bay și întâlnind o serie de personaje dubioase de-a lungul drumului.

Pe măsură ce Marlowe se adâncește în caz, el începe să descopere o rețea de înșelăciune și corupție care depășește cu mult simpla căutare a unui iubit pierdut. El se trezește prins într-un joc periculos cu cei care ar face orice pentru a-și păstra secretele ascunse și trebuie să-și folosească toate abilitățile și experiența pentru a fi mereu cu un pas înaintea adversarilor săi.
Filme online recomandate

 • Comments
 • Detalii
 • Detalii

  Cunoscut ca:

  Marlowe

  Data lansării:

  15 Feb 2023

  Scenariști:

  William Monahan, Neil Jordan, John Banville

  Nu sunt comentarii.
  Vrei să fii primul care comentează?